Крем супа от праз лук

Вкусна и лесна за приготвяне

08.09.2017г. / 09 30ч.
Аз жената
3 стръка праз лук
1 морков
1 картоф
400 мл пилешки бульон
100 г краве сирене 
черен пипер на вкус

3 стръка праз лук 1 морков 1 картоф 400 мл пилешки бульон 100 г краве сирене черен пипер на вкус

Най-напред почистете праза и го нарежете на колелца. Сложете го в тенджера заедно с обелените и нарязани моркови, картофи и залейте с бульона. Когато зеленчуците са сварени, може да ги пасирате и да овкусите с черен пипер. Сервирайте супата с хрупкав хляб и настъргано краве сирене. 

Снимка и рецепта: Анатолий Попов 

Опитайте и:

Видео рецепта: Гъбена каша с чесън

Видео рецепта: Картофена крем супа

Видео рецепта: Морковена крем супа

Коментирай