
200 мин.
-
Порции: 8
Загрейте грил тиган. В него разтопете ½ часа от маслото, 1 лъжица червен пипер, 1 лъжица чеснова сол, сол и черен пипер. Разбъркайте, докато маслото се разтопи и подправките се смесят. Оваляйте пилето в сместа, за да се запечатат вкусовете за няколко минути, докато пилето добие загар.
Отворете бирата. Матю Макконъхи съветва да изпиете половината от съдържанието. Другата половина оставете както си е в шишето. Към бирата прибавете остатъка от подправките.
Загрейте фурната. Преместете пилето в тавичка за печене. Пъхнете шишето с бирата в пилето откъм дупето. Печете на слаб огън около 180 градуса за 3 часа.
Снимки: Reuters/ iStock
Опитайте още: