5 зодии, които се провалят във връзките

Кои зодиакални знаци не ги бива в трайните отношения

21.06.2023г. / 17 35ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Овен

Овните са огнени и страстни. Те обичат авантюрата, преследването, непознатото и изненадите в отношенията. Затова и монотонността на стандартните дълготрайни праволинейни отношения ги отблъсква.

Овните обичат конкуренцията в любовта. Ако спечелят нечие внимание, те са на седмото небе. След това обаче, когато връзката започне да навлиза в спокойната си фаза, те търсят страстта и огъня от нейното начало. Трудно е да задържите Овен, ако във връзката ви тези фактори липсват.

6 зодии, с които е трудно да имаш връзка

Риби

Рибите са една от най-чувствителните зодии. Те са с много дълбока душевност, която за мнозина е непонятна. Прави ги да изглеждат замислени, загадъчни, трудни за разбиране. И това наистина е така в известен смисъл, дори за самите тях.

Една от причините, поради които Рибите често се провалят във връзките си, е високият праг на търпимост. Те са склонни да понасят дълго време отношение, което не заслужават. Дават втори шансове, преглъщат, приемат извинения, поемат вина без да са виновни. Тези грешки карат партньорите им да спрат да ги уважават.

Коментирай