8 знака, че той иска да сте повече от приятели

Вижте кои знаци го издават

31.05.2024г. / 06 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Случвало ли ви се е да познавате даден мъж от години или пък отскоро, да сте се приемали само като приятели, но впоследствие да сте развили дълбоки чувства към него? Тогава започвате да се чудите дали и при него се е случила тази промяна и той изпитва повече емоции към вас.

Вижте 8 знака, че той ви смята за повече от просто приятелка.

1. Той ви познава отвътре и отвън – Приятел, който искрено ви харесва като жена, ще положи усилия да ви опознае отвътре и отвън. Ще знае много дребни детайли за вас, подробности от живота и ще ви покаже, че е наясно с тях. Това е първият знак, че той иска нещо повече от приятелство. Силният интерес към личността ви го издава.

Свързани статии

2. Обича да излиза с вас – Как да разберете дали той иска да бъдете повече от приятели? Обърнете внимание на това дали е започнал да се старае повече да прекарва възможно най-много време с вас. Ако приятел ви харесва романтично, вероятно ще направи всичко по силите си, за да се срещате по-често, срещите ви да са приятни.

3. Проявява признаци на ревност, които не се случват в случайна връзка между познати или просто приятели – Това се усеща по погледа му, по това, че се интересува какво ще правите в почивните дни. Може дори да ви задава и други въпроси, с които се опитва да разбере повече за личния ви живот и дали се срещате с някого.

Свързани статии

4. Познавате неговото семейство и приятели – Дори се случва понякога да попадате в тяхната компания. Ако ваш приятел е започнал да изпитва повече емоции към вас, то той ще се опита да ви направи част от неговия личен живот.

5. Може да водите смислени разговори с него – Освен забавните шеги с този ваш приятел сте установили, че може да споделяте, да си говорите за всичко, търсите мнението си по дадени въпроси. Определено той би искал да имате повече от приятелство.

6. Показва физически признаци на романтичен интерес към вас – Начинът по който ви гледа е само началото. Той ще се опитва по-често да ви докосва уж неволно, ще го прави нежно, ще иска да има физическа близост до вас. Може да се опита да се доближи повече, уж за да усети уханието на парфюма ви.

Свързани статии

7. Полага усилия да се трансформира – Един от признаците, че вашият просто приятел иска да сте повече от приятели, е, че няма да приеме мнението ви за него твърде сериозно. Може да се опитате да му кажете да се откаже от определени навици или да направи някои промени в начина на живот, но той ще го отхвърли. От друга страна, когато приятел ви харесва романтично, той ще се опитва да направи съществена промяна в навиците си например, за да ви впечатли. Той ще се вълнува от съветите ви.

8. Радва се на успехите ви, показва внимание на личните ви празници – Да се зарадваш на чуждото щастие понякога може да е трудно дори за приятел. Но ако той показва чрез жестове и думи, че се гордее с вас, че се радва на постигнатите ви цели и т. н., определено ви смята за повече от приятелка.

Коментирай