Защо той ви пише, след като не се интересува от вас?

От его

19.06.2024г. / 05 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Във времето на социалните мрежи общуването с другите става по-бързо и лесно. Любовната комуникация също е претърпяла промени. Всяка нова любовна тръпка преминава през комуникация чрез съобщения. Пишем, вълнуваме се кога ще видят съобщението ни, дали ще ни отговорят и т. н.

Понякога обаче попадаме в ситуация, в която се питаме защо той ни пише, след като изглежда, че не се интересува от нас? Минало е доста време от запознаването, имало е комуникация, но той не показва кой знае какви емоции, въпреки това си пишем.

Възможностите за това мъжко поведение са много.

Той не иска да ви изпусне като приятел, работите заедно и не иска да си създава драми, проучва какви са вашите нагласи спрямо него, страхува се да не ви загуби напълно, както и:

1. Има нужда да си повдигне егото – Вие го карате да се чувства добре и да изглежда добре пред другите хора, така че той се радва да ви има наоколо като жена, с която да си повдига егото, когато му е необходимо.

2. Вие сте във зоната на приятелите или пък даже и там не сте – На него може да му е приятно да си пише с вас от време на време, понякога дори да ви се обажда, но истината е, че няма интерес към вас като към жена.

3. Вие сте неговият резервен вариант – Ако не му се получат нещата с някоя друга, той е спокоен, че има вас. Иначе рядко би направил нещо спрямо вас, което да е сериозно като стъпка, показвайки че иска да сте част от живота му. Харесва ви, но не чак толкова много.

Свързани статии

4. Не е сигурен какво иска – Това се случва често на нерешителните мъже. Те са склонни да ви разиграват, тъй като са непостоянни в емоциите и действията си.

5. Заблуждавате се – Докато въпросният мъж не се интересува от вас, вие сте склонни да разнищвате всеки разговор, ситуация, търсейки нещо, за което да се хванете и да изпаднете в заблудата, че той има емоции и сериозни намерения към вас.

6. На него му харесва вниманието, което му отделяте – Още една причина той да ви пише, но да не показва по друг начин интерес към вас е, че компанията ви, макар и от разстояние, му харесва, чувства се добре и няма намерение това да спира. Ако флиртувате и му правите комплименти, това е достатъчно, за да продължи да се държи спрямо вас по познатия вече модел.

7. Чувства се отегчен – Скучно му е, защото няма с коя друга да флиртува. Възможно е и да има някоя, за която вие да не знаете или пък да ви е известна, в този момент да преминава през сложна ситуация с нея и да търси утеха и разведряване при вас. Ако той не ви изпраща текстови съобщения често, а само в определени моменти, определено няма сериозен интерес към вас.

Свързани статии

8. Той си е флиртаджия – Такава е неговата природа. Известно му е, че когато ви пише, ще бъде игриво и леко, затова ви изпраща съобщения.

9. Отскоро е необвързан – Отново може да се окаже, че вие знаете или не знаете за това. Мъжете, които скоро са приключили връзка, обикновено се насочват след това към жени, с които са флиртували преди, по време на връзката си или пък смятат да започнат флирт. Такива мъже често не са готови за нови взаимоотношения толкова скоро след раздялата си.

10. Той иска да бъде учтив – това важи в онези случаи, в които обикновено вие сте тази, която първа му пише. Той отговаря кратко, учтиво или само с емотиконка. Иска да е любезен с вас, но няма намерение да задълбочава взаимоотношенията ви.

Коментирай