5 тревожни признака, че той не става за партньор

Добре е да забележите тези знаци отрано

26.06.2024г. / 12 13ч.
Илияна Николова
Признаците, че той не е подходящ партньор. Снимка:istock

Признаците, че той не е подходящ партньор. Снимка:istock

Когато имате нова връзка е нормално да следите за признаци, които могат да ви подскажат дали човекът е подходящ за дългосрочен партньор или не. Често обаче розовите очила и заблудите, в които избираме да вярваме вместо да видим истината каквато е ни пречат да се ориентираме правилно. 

Но ако се опитате да погледнете по-обективно и безпристрастно, колкото и трудно да е в момент, когато сте влюбени, може би ще видите някои тревожни признаци, че той не е подходящ за партньор. 

Кои са 5-те тревожни признака, че той не става за дългосрочен партньор?

1. Не се старае да се съобразява с вас. 

Ако от самото начало партньорът ви не се опитва да се нагоди към вашите навици, да се постарае поне малко да се съобразява с ангажиментите и свободното ви време, това е лош знак. Вероятно егоистичните му черти взимат превес на останалото. Много е възможно това поведение да се задълбочи още повече с течение на връзката, още повече ако започне да ви приема за даденост. 

2. Не спира да споменава бившата си. 

Един от най-тревожните знаци, че някой не става за партньор или просто още не е отворил сърцето си за нова любов е постоянното говорене за бившите. Това не само е обидно за настоящата половинка, но и говори лошо за това какво би било отношението му към вас, на кое място ще се наредите след бившите, които все още занимават съзнанието му. 

3. Дава ви объркващи сигнали. 

Ако той не е последователен в усилията си спрямо вас, веднъж усещате, че се доближава емоционално до вас, а в следващия момент сякаш е студен камък, това е повече от тревожен сигнал. Подобно отношение ще ви накара да се въртите в затворен кръг, питайки се дали грешката е във вас. 

Свързани статии

4. Изпуска си нервите. 

Едни от най-тревожните знаци, че той не става за партньор в трудността в управлението на гнева. Ако избухва лесно, яростта му е сериозна, а понякога дори насочена към вас, по-добре обмислете дали можете да имате връзка с емоционално нестабилен човек. 

5. Използва ви, когато му е удобно. 

Използването може да се проявява по много начини – за секс, за пари, за забавление или когато му трябва утеха. Бъдете бдителни към подобно токсично поведение и направете равносметка колко често става дума за собственото му егоистично поведение и колко често реално се интересува от вас и това как сте. 

Свързани статии

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Anonimen ( преди 2 дни )
Prosto ya predpazvqme kazvame kalvi ybludki i.a na tozi svet
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Семейство