Коя е най-добрата поза според зодията ви?

Опитайте нещо ново 

09.07.2024г. / 06 00ч.
Мария Василева
Какво ви подхожда в леглото според зодията? Снимка: istock

Какво ви подхожда в леглото според зодията? Снимка: istock


Везни

Шестдесет и девет 

Везните създават баланс и равновесие във всички аспекти на живота си, така че има смисъл същото да важи и в спалнята. Тази позиция е точно за тях, защото е точно толкова свързана с получаването на удоволствие, колкото и с удоволствието от даването на такова на партньора им. 

Скорпион

Изправено шестдесет и девет 

Тези секси сирени от зодиака първоначално не са чак толкова доверчиви, но след като влезете в техния вътрешен кръг, прословутата страст, на която всички се възхищават, със сигурност ще се появи. Въведете изправени шестдесет и девет. Това не е най-практичната позиция, но ще накара партньора им да се върне за още, а това е целта на Скорпионите. 

Стрелец

Каубойка 

Стрелците обичат приключенията и могат да изпробват тази позиция навсякъде, където отидат - независимо дали това е на балкона на красива вила в Мексико или в къмпинг на морето. Животът е най-забавен, когато тези буйни огнени зодии живеят на ръба. 

Козирог

На дивана

Това е поза, която е подобна на седналия лотос, но с добавена опора за гърба. Известно е, че тези земни знаци са шефове във всичко, което правят, така че естествено не се страхуват да поемат контрола и в спалнята. Ако имате  разтегателен диван можете да позиционирате партньора си точно както искате и да се развихрите, без да се притеснявате, че ще нараните гърба на своя човек. 

Водолей

Изправена кучешка поза 

Нестандартните Водолеи ще харесат да внесат малко обрат в спалнята с тази позиция. Опитайте го, докато сте се навели, подпирайки се на здрава повърхност като плота в банята или кухнята. 

Риби

Разкрачени настрани 

Управлявана от Нептун - богът на океана - тази позиция, която имитира стабилното люлеене на вълните, със сигурност ще доведе тези рибни знаци до финалната линия. Не само ще позволи дълбоко проникване, но и ще им помогне да поддържат стабилно темпо, което е това, за което жадуват в спалнята и извън нея.

Свързани статии

Коментирай
Здраве и красота