Лошите навици на всяка зодия във връзките

Какво ги кара да се провалят в любовта

05.08.2024г. / 16 15ч.
Илияна Николова
Лошите навици на всяка зодия във връзките. Снимка: istock

Лошите навици на всяка зодия във връзките. Снимка: istock

Всяка зодия има своите лоши навици в любовта. Те рушат връзките и пречат на щастието. Може да имате големи надежди за връзката си и да мислите, че правите всичко за партньора си, но също така може и да не си давате сметка как лошите ви навици разрушават шансовете ви за щастие. Неосъзнатите лоши навици на всеки зодиакален знак могат да повлияят до огромна степен на връзките и да пречат на щастието. 

Свързани статии

Всяка зодия има своя модел на изграждане на връзките. Съвместимостта играе наистина съществена роля в отношенията, но и индивидуалният подход на всяка зодия към тях оказва своето немалко влияние.

Кои са лошите навици в любовта на всяка зодия?

Овен 

Овните са огнен знак и много често връзките им приключват, преди да са започнали, ако усетят и най-малката нотка на скука. Овенът не се отнася внимателно към връзките си, още по-малко към партньорите си. Плановете на Овните са твърде индивидуални и насочени към тях самите, за да се съобразяват с нечие мнение. Когато половинката им реши да се опълчи срещу това, Овните просто ще реагират хладно и пренебрежително. В такива случаи този зодиакален знак кара партньорите си да се чувстват нищожни и маловажни и това е един от най-лошите им навици, с които рушат връзките си и отблъскват партньорите си.

Телец 

Един от най-лошите навици на Телците в любовта и връзките е сложният набор от тестове и изпитания, на които подлагат любимите си хора. Телците трудно се доверяват и добре го знаят. Затова предпочитат да са абсолютно сигурни във връзката си преди да отдадат сърцето си напълно. Те подлагат половинките си на мъчителни тестове, в които те трябва непрекъснато да се доказват. В даден момент човекът до вас се изтощава и просто решава да се отдръпне. Кой би могъл да понесе дълго време да доказва любовта си? Телците обичат вниманието им да бъде заслужено, заради което връзките им страдат.

Свързани статии

Близнаци 

Близнаците се провалят във връзките, защото имат угризения от предишните си отношения, които не спират да споменават пред настоящите си партньори. Те са аналитични и често не успяват да държат езика зад зъбите си, като казват всичко, което им дойде наум. Емоционално объркани са и в даден момент искат и правят едно, а в следващия съвсем друго. Това кара партньорите им да се чудят искани ли са, обичани ли са, изобщо какво се случва. Един от най-лошите навици на Близнаците, които рушат връзките им е несериозността им и отношението им към партньорите им, което сякаш държи нещата на повърхността.

Рак 

Ракът има лоши навици във връзките, които са свързани с това, че вижда потенциал във всеки партньор. Това го кара да бъде прекалено отдаден и дори прилепчив. Раците не са напълно честни със самите себе си, защото гледат с прекалено розови очила на връзките си. Това им пречи да отсеят отношенията с истински потенциал от всички останали. Понякога те преследват някого и се фокусират в него само защото са убедени, че той е човекът за тях без да виждат червените флагове, че това всъщност не е така. Раците трудно приемат факта, че някой не е за тях и не ги обича. Предпочитат да продължат да се самоубеждават в това, хвърляйки още усилия на вятъра. 

Лъв 

Един от лошите навици на Лъвовете във връзките, който им пречи да са щастливи е, че в даден момент започват да смятат партньорите си за недостатъчно добри. Това ги кара с лека ръка да загърбят всичко, което са изградили досега и да прекратят връзката си. Лъвовете не се свенят да разбият нечие сърце по най-бруталния начин, стига да решат, че е настъпил моментът. Действат прекалено самонадеяно и импулсивно, като така пропускат шансовете си за щастие. Самоувереността и чувството им за превъзходство над другите често им пречи да видят нещата в истинската им светлина, което им пречи във връзките и откриването на любовта.

Свързани статии

Дева 

Един от лошите навици на Девите в любовта и връзките е неспособността им да приемат различната гледна точка. Девите обичат да спорят и да изразяват несъгласието си с мнението на половинките си. Този навик се проявява във всяка ситуация, като действа разрушително на отношенията. Не всеки партньор би могъл да приеме това и в много случаи пътищата на Девата и нейните половинки се разделят. Девите обичат да се налагат във връзките си. Още един лош навик на Девите, който пречи на щастието им е, че имат склонността да се отдалечават емоционално от половинките си, когато усещат, че не успяват да наложат мнението си. Осъдителното отношение на тази зодия в такива случаи действа силно разрушително на връзките им.

Везни 

Един от най-лошите навици на Везните в любовта е, че не остават верни на себе си. В един момент ще се съгласят с партньора си, в следващия ще отстъпят на принципите си, а след това може и да се опитат да защитят мнението си, но вече уважението към тях е изгубено. Склонни са да се оплитат в лъжи и да объркват половинките си с некатегоричното си поведение, което ги прави неавтентични в очите на партньорите им. Уязвимостта им е тази, която ги кара да се отдалечават от партньорите си. Дори когато са честни половинките им невинаги им имат доверие, защото вече не са сигурни кое е истина и кое преструвка. Везните са много внимателни към половинките си, което от една страна е страхотно, но от друга ги прави да изглеждат сякаш се нагаждат към партньорите си вместо да са автентични и открити.

Скорпион 

Скорпионите имат немалко лоши навици в любовта и един от тях е, че са склонни просто да изчезват. Когато нещо не им изнася или усещат, че времето за самите тях е ограничено, те просто изчезват, без да дават обяснение на половинките си. Много хора не успяват да устоят на това напрежение и понякога дори пренебрежително отношение. Ако Скорпионът усети, че пламъкът е угаснал или не усеща привличане, това също го кара да се отдръпне и рязко да покаже на партньора си, че не се интересува от него. Това болезнено отношение руши връзките им.

Стрелец 

Стрелците могат да са ужасни във връзките си, когато се почувстват задушени от партньорите си. Тогава започват да се държат разрушително и да проявяват склонността си към независимост по егоистичен начин. Това кара половинките им да страдат и да се чудят къде са сгрешили. Стрелците са свободолюбиви и не обичат да се чувстват обвързани и притиснати към някого, който ги кара да усещат граници, окови. Стрелецът е готов да прекрати връзката си само за миг, ако усети, че свободата и независимостта му е ограничена.

Свързани статии

Козирог 

Един от най-лошите навици на Козирозите, които рушат връзките им е способността им да поставят работата и професионалните си ангажименти над всичко останало. Това често пречи на връзките и семейството им. Партньорите им се чувстват нищожни и маловажни пред професионалните им задължение и стремежи. В много случаи половинките на Козирозите не издържат на темпото им и на това винаги да бъдат на второ място. Връзките за Козирозите са проект, както всичко останало в работата и кариерата им.

Водолей 

Водолеите могат да са много разрушителни във връзките си, защото имат навика да избягват партньора си всеки път, когато нещо не им изнася. Те изобщо не смятат за нужно да обясняват каквото и да било. Просто в даден момент започват да се държат хладно, дистанцирано и пренебрежително, което обърква половинките им и ги кара да се чувстват ужасно. Водолеите просто не обичат да държат нечия ръка и да слушат сълзливи излияния. Ако започнат да усещат напрежение във връзките си, те се откъсват и започват да се държат безгрижно сякаш изобщо не са обвързани.

Риби 

Един от лошите навици на Рибите във връзките, които разрушават щастието и любовта им е фактът, че смятат, че партньорът им е длъжен да чете мисли и да знае какво се таи в сърцето им. Рибите са дълбоко чувствителни. Проницателни са и винаги знаят какво точно усеща партньорът им. Лошият им навик е, че очакват същото от него, което им пречи в щастието и любовта. Очакванията, които възлагат на половинките си са твърде големи и не всеки човек може да ги оправдае. Ако Рибите не се научат да разбират, че хората не четат мисли и че е важно да изказват на глас онова, което искат и чувстват, те ще продължават да търпят неуспехи в любовта.

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
Anonimen ( преди 1 месец )