Знаци, че той не ви харесва

Не прави зрителен контакт с вас 

07.08.2024г. / 13 54ч.
Михаела Лазарова
Знаци, че той не ви харесва.Снимка: istock

Знаци, че той не ви харесва.Снимка: istock

Мъжете, както и жените, могат да бъдат трудни за разгадаване понякога. В началните етапи на флирта, срещите, взаимоотношенията ни, има ясни знаци, показващи дали мъжът е привлечен от нас или пък не му харесваме.

Кои са знаците, че той вече не ви харесва?

Не прави зрителен контакт с вас

Когато един мъж харесва една жена, особено в първите етапи на техните взаимоотношения, той полага усилия, за да я очарова. Не може да откъсне очи от нея. Ето защо липсата на зрителен контакт, когато сте около даден мъж, разсейването му с телефон, други хора, телевизор, е признак на незаинтересуваност.

Все нещо се случва, че не може да се срещнете

Форсмажорните обстоятелства са нормални. Но ако мъжът, когото харесвате постоянно отменя срещи, това определено трябва да ви накара да се замислите. Това, че ви отбягва е показател за липса или пълна загуба на интерес към общуването с вас.

Ако мъжът държи на вас, ще намери време да ви се реваншира и няма винаги да е възпрепятстван, нали?

Свързани статии

Не ви предлага помощ

Влюбеният мъж се опитва да направи всичко за една жена, за да ѝ покаже емоциите си, за да я впечатли. Посещаването на заведения, кино, театър, са прекрасни, но винаги има ситуация, в която една жена се нуждае от нечия помощ. Дори с това да ви даде съвет, да ви закара до дома ви, да ви помогне с пренасянето на багаж или друго.

Ако той не показва внимание и грижа към вас, то определено няма интерес. Може когато се видите да ви е забавно, да се смеете на шегите му, да ви пише, да флиртува с вас, но липсва ли, когато имате нужда, то определено не гледа сериозно на вас.

Избягва да ви докосва уж неволно

Знаете, че неволното докосване, когато харесваме някого, всъщност е трудно за контролиране. Когато той ви докосва по рамото, ръката, косата, гърба, определено изпитва емоции към вас, има интерес към личността ви. Езикът на тялото винаги разкрива наличието или липсата на интерес от страна на мъжа към жената. Ако той вече не е привлечен от вас, не очаквайте никакви прояви на докосване.

Свързани статии

Рядко ви пише пръв и се бави, когато ви отговаря на съобщенията

Друг показател, който не може да бъде пренебрегнат. Възможно е той да си играе игрички с вас, да е нарцистичен тип, но когато търсим нещо повече от забавление в любовен план, не бива да допускаме към себе си подобно поведение.

От друга страна обаче, ако преди е бил активен да си пише с вас, бързо ви е отговарял на съобщенията, а сега намирате промяна, то определено вече няма такъв интерес към вас. Дори и най-заетите хора винаги могат да намерят време да отговорят на човека, към когото изпитват емоции.

Свързани статии

Коментирай