10 причини да привличате неподходящи партньори в любовта

Къде може да грешите в избора на партньор

06.10.2024г. / 05 00ч.
Илияна Николова
10 причини да привличате неподходящи партньори в любовта.Снимка: istock

10 причини да привличате неподходящи партньори в любовта.Снимка: istock

Ако нямате късмет в любовта и все попадате на неподходящи партньори, вероятно допускате някои грешки в търсенето на любов. Има някои причини да не ви се получава в откриването на точния за вас човек и те се крият именно във вас. Причините да не ви върви в любовта и все да попадате на неподходящи партньори е, че вие самите привличате това без да го осъзнавате. За да успеете да привлечете подходящ партньор в любовта е важно да промените собствените си нагласи и подходи. Само така ще успеете да намерите любовта с точния за вас партньор.

Свързани статии

Кои са причините да привличате неподходящи партньори в любовта?

1.   Имате неподходяща снимка в профилите си. 

Без значение дали използвате профил в сайт за запознанства или в профил в която и да е от социалните мрежи, снимката е важна. Не знаете къде може да срещнете любовта, затова всяка снимка в социалните мрежи е от значение. Подбирайте възможно най-добрата и описваща ви с точност снимка, за да привлечете точния за вас партньор.

2.   Имате негативно излъчване. 

Една от причините да не можете да привлечете подходящ партньор е излъчването ви. Ако през повечето време сте негативно настроени и излъчвате отрицателна енергия и нагласа към живота, това ще отблъсне хората около вас. Вероятността да привлечете подходящ партньор с такава нагласа е малка.

3.   Живеете на неподходящо място за срещи. 

Ако живеете на откъснато място, където трудно ще срещнете някого, няма да ви е лесно да привлечете подходящ партньор. Животът на комуникативно място, пълно с разнообразни личности и ситуации е по-обещаващо за намиране на любовта.

4.   Профилът ви е бедно описан. 

Ако имате профил в сайтове за запознанства, където да откриете любовта, той трябва да е по-описателно попълнен. Не лъжете в описанието на профила си и не се представяйте за такива, каквито не сте. Бъдете по-откровени в описанието, за да привлечете по-точни и подходящи партньори за вас. Недостатъчно добре попълненият профил е грешка, която може да ви пречи да подберете подходящ потенциален партньор.

5.   Прекалено сте придирчиви. 

Страхът от провал и болка често ни кара да сме придирчиви в изборите, които правим в любовта. Така обаче може сами да си пречим в откриването на подходящ партньор. Ако постоянно се вглеждате в негативните черти на хората около вас и се настройвате, че те не стават за партньори, няма да откриете любовта. Трябва да приемете, че хората не са перфектни и не трябва да сте толкова осъдителни към несъвършенствата им.

6.   Опитвате се прекалено много да сте забавни и интересни. 

Когато се напъвате да сте по-интересни, това си личи. Изкуственото поведение не привлича, а отблъсква. Вероятността да привлечете неподходящи хора към себе си с това поведение е голяма. Много по-важно е да сте максимално естествени, защото така ще привлечете по-подходящи партньори за себе си, които ще ви харесат такива, каквито сте. А това е един от най-важните фактори за щастливата връзка.

7.   Прекалено политически или религиозно настроени сте. 

Ако единственото, за което говорите разгорещено е политиката или религията, това може да ви пречи в любовта. Такива сериозни теми са предпоставка за разделение между хората, ако са налице различия и несъгласия. Ако вашите гледни точки по тези теми са твърде важни за вас и във всеки разговор завивате в посока на разискването им, ще отблъснете много хора, които иначе биха били подходящи партньори в любовта.

8.   Имате нереалистични очаквания. 

Една от причините да не привличате подходящи партньори в любовта са нереалистичните очаквания. Време е да свалите розовите очила, да направите по-точна преценка на ситуациите и хората в тях. Така ще се настроите по начин, който да ви помогне да подберете правилните хора в обкръжението си, които биха били подходящи партньори в любовта.

Свързани статии

9.   Говорите за пари прекалено рано. 

Една от грешките, които отблъскват потенциалните подходящи партньори за вас са разговорите за пари. Те са важни, разбира се, но не и в началото на срещите или връзката. Ако фокусът ви осезаемо е в посока на парите, това ще отблъсне партньора ви, защото ще ви направи да изглеждате материалист или златотърсачка, а това е сериозен червен флаг за всички мъже.

10.   Говорите за бившия си. 

Голяма грешка е да говорите за бившия си или за децата си, ако имате такива. Не бързайте с тези теми. Ще се стигне и до тях. Те просто не са подходящи по време на срещите или в началото на връзката, когато е важно да се опознаете и да се сближите максимално. Ако постоянно говорите за бившия си, това ще отблъсне много подходящи партньори за вас. Така ще пропуснете шансовете си за щастлива връзка.

Коментирай