5 сигурни знака, че сте влюбени в мъж, не в момче

По какво личи зрелостта на партньора ви

10.10.2024г. / 09 05ч.
Илияна Николова
5 сигурни знака, че сте влюбени в мъж, не в момче. Снимка: istock

5 сигурни знака, че сте влюбени в мъж, не в момче. Снимка: istock

Любовта е нещо, което може би търсите. Влюбени сте, но ви се иска да прецените дали си струва? Ще познаете по някои очарователни знаци, че връзката ви има потенциал, ако сте влюбени в истински мъж, а не в момче. Някои типове поведение издават дали партньорът ви се държи като зрял мъж без значение на каква възраст е. Някои мъже действат по-скоро като незрели момчета и това личи по начина, с който подхождат към половинката и връзките си въобще.

Кои са очарователните знаци, че сте влюбени в мъж, а не в момче?

Момчетата избягват неудобните разговори, а мъжете не се страхуват да говорят за нуждите си

Дори най-щастливите и хармонични връзки имат своите лоши моменти. Неизбежно е да се появят конфликти или поводи за неудобни трудни разговори. Именно в тези моменти ще разберете дали сте влюбени в мъж или недорасло момче. Ако той избягва тези разговори и не желае да участва градивно в тях, значи все още се държи като момче.

Свързани статии

Момчетата просто прекарват време с вас, докато мъжете инвестират енергията си в точната жена 

Ще познаете дали сте влюбени в мъж или момче по начина, който ви третират. Ако партньорът ви ви отделя качествено време, общува с вас истински, интересува се от вас и усещате колко усилия полага, за да ви направи щастлива, значи сте влюбени в истински мъж.

Момчетата правят заучени повърхностни комплименти, а мъжете подчертават истинските ви качества 

Ако сте влюбени в недорасло момче, комплиментите, които ще чувате от него ще са по-скоро звучащи като заучени фрази. Но ако имате връзка с мъж, той ще отбелязва всичките ви качества и предимства, показвайки колко добре всъщност ви познава.

Свързани статии

Момчетата живеят ден за ден, мъжете работят усилено за бъдещето си и това на връзката си 

Ще познаете дали имате връзка с момче или истински сериозен мъж по това как действа всеки ден. Ако животът му протича без посока и цел, води се по течението и не се опитва да структурира бъдещето си, значи сте влюбени в момче. Ако обаче усещате целенасочени усилия за бъдещето, в което не само участвате вие самите, но и неговото усъвършенстване във всеки смисъл, значи сте влюбени в мъж.

Момчетата нарушават обещанията си, мъжете държат на думата си 

Един от най-явните белези на зрялост е спазването на обещанията и мъжката дума. Момчетата не умеят да държат на думата си. Обещават неща, които след това изобщо не изпълняват, докато мъжете държат на това, което са казали и обещали.

Коментирай