Ако приятелят ви прави тези неща, той си играе с вас

Знаците, че той няма сериозни намерения

02.10.2024г. / 07 30ч.
Илияна Николова
Ако приятелят ви прави тези неща, той си играе с вас.Снимка: istock

Ако приятелят ви прави тези неща, той си играе с вас.Снимка: istock

Ако ви се е случвало да излезете от връзка, чувствайки се като глупачка, не сте сами. Причината е не че наистина сте глупави, а че ви правят на глупачка. Някои мъже се възползват от замъглената ви преценка, защото усещат, че сте влюбени. Възползват се от този факт и си играят с вас. Ако приятелят ви прави някои специфични неща, той си играе с вас и е добре да осъзнаете това, преди да е станало късно и да си тръгнете наранени.

Кои са знаците, че приятелят ви си играе с вас и ви прави на глупачка? Вижте някои неща в поведението му, които издават това. 

Свързани статии

Той ви казва, че не иска връзка, но не спира да ви търси 

Един от червените флагове, че той си играе с вас, ако не ви оставя на мира и постоянно ви търси, но не иска да се обвърже истински с вас. Ако непрекъснато подхвърля как не иска сериозна връзка или дава негативни примери от миналото си, но същевременно не спира да ви ангажира в свободното си време, той определено си играе с вас и ви използва.

Флиртува с вас, но не ви кани на истинска среща 

Цялата ви така наречена връзка до момента протича на повърхността. Приятелят ви не спира да флиртува с вас, но като се замислите излиза, че все още не сте имали истинска среща, на която да се почувствате истински желана. Това е лош знак, че ви прави на глупачка.

Казва, че никога не е бил влюбен 

Ако приятелят ви твърди, че досега никога не се е влюбвал и не е изпитвал дълбоки чувства, това не е задължително да е вярно. Но определено се опитва да ви дистанцира от идеята да очаквате сериозна връзка от него.

Пише ви съобщения, но не намира време да се видите 

Приятелят ви си играе с вас, ако непрекъснато ви пише съобщения, но се срещате само тогава, когато на него му е удобно. През останалото време единственото, което получавате са текстови съобщения. Качествено време, прекарано заедно е нещо, което не присъства в отношенията ви.

Свързани статии

Виждате се само у вас или у тях, но никога не излизате навън 

Замислете се колко пъти сте излизали на среща, ходили сте на ресторант или на кино? Ако отговорът е николко, той си играе с вас и ви използва единствено за секс и за да се развлича в свободното си време.

Винаги вие организирате срещите ви, не той 

Един сериозен знак, че той не поема ангажимент да организира среща е червен флаг, на който да обърнете внимание. Винаги вие сте тези, които настояват да се видите и да правите нещо заедно. Ако зависи от него, той просто ще дойде у вас и ще донесе готова храна за хапване. Той си играе с вас, ако изобщо не се старае да ви „запази“ за следващата ви среща и да ви изненада.

Коментирай