Меню

Свински врат на фурна

2 януари 2013 | 09:50 | Аз жената
Добави в любими
Свинско месо (врат) 1 парче около 1 кг
чесън – 4, 5 скилидки
горчица – 2 суп. л.
олио за намазване
лимон – 2 бр.
черен пипер
червен пипер
сол

Продукти
Приготвяне

Месото се осолява. В малко олио се слагат горчицата, счуканият чесън, червеният пипер, черният пипер, разбърква се и се намазва месото.

Слага се в тавичката и се полива със сока на двата лимона.

Пече се до готовност.

Става крехко и сочно. Идеално за празнична вечеря.

Трябва ви само лека гарнитурка.

Опитайте още:

Снимка: photl.com

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
е ( преди 1 година )
Това е разказ ,а не рецепта. Ако може някой да напише рецептата.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар