
Взема се бутер тестото и се реже на 4 части. Всяка една част се пече отделно. Лучецът се нарязва на ситно, морковките се настъргват и заедно се пържат в олиото, като на края към тях се прибавя и магданозчето. Вземаме тортена чиния и най отдолу се поставя първият пласт от бутер тестото, върху него се изсипва изпърженият лук, морковки и магданоз. Поставяме втория пласт отгоре и върху него изсипваме рибката Тон и я покриваме с третия пласт от бутер тестото, върху който поръсваме настъргания кашкавал и яйца. Над тях се слага последния четвърти пласт, който намазваме с майонезата и украсяваме с маслинки.
Солената торта оставяме да си почине 20 минути в хладилника, след което е готова за разрязване и сервиране. Може да се поднесе допълнително с някаква салатка от варени зеленчуци отново със включени парченца риба тон и най важното с много настроение, любов и хубава компания!
Да Ви е сладко!
Рецептата е от конкурса Най-добрата рецепта с риба тон
* * *