Меню

Домати „Туна“

13 юли 2010 | 14:22 | Аз жената
5 от 1 гласа
Добави в любими
4 големи домата 
200 г риба тон 
2-3 лъжици майонеза 
2 мариновани краставички 
целина – по желание

Продукти
Приготвяне

Приготвяне

Нарязваме краставичките на ситно, омесваме с филето от риба тон и майонезата, както и нарязаната целина (по желание). Издълбаваме доматите и пълним със сместа, която сме забъркали предварително. Оглаждаме добре преди сервиране.
Чудесно предястие!

Снимка: thinkstock

Рецептата е от конкурса Най-добрата рецепта с риба тон

* * *

Бяла риба в доматен сос
Тиквички с ориз и риба тон

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай