Меню

Рибено филе със сос от домат и босилек

16 юли 2010 | 11:47 | Аз жената
Добави в любими
4 домата 
2-3 скилидки чесън 
щипка черен пипер 
щипка червен пипер 
босилек 
160 г филе риба тон

Продукти
Приготвяне

Приготвяне

Нарязваме на тънки кръгчета скилидки чесън. Обелваме и настъргваме на ренде 4 домата. В малко зехтин (около 4 лъжици) задушаваме доматите и чесъна. Добавяме черен и червен пипер, босилек. Варим около 15 минути, до желаната гъстота. Изсипваме готовия сос в чиния, а в средата поставяме филе риба тон. Украсяваме с клонче босилек и резенче лимон.

Снимка: thinkstock

Рецептата е от конкурса Най-добрата рецепта с риба тон

* * *

Риба с домати
Риба с доматен сос
Бяла риба в доматен сос

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай