Приготвяне:
Зелката се измива, почиства и нарязва на къси, тесни ивици по дължина. След това се измива и нарязва доматът на кубчета. Отваря се и се отцежда царевицата от консервната кутия, прибавят се маслините, цялото съдържание до момента се подправя на вкус с подправките и копъра, прави се лек дресинг от разредената с лимонов сок майонеза и се слага най-отгоре риба тон, нарязана на малки кубчета. Салатата се украсява с малка част от маслините и копъра и с резенче лимон. Много вкусна, изключително полезна, здравословна и бързо приготвяща се салата.
Добър апетит.
Снимка: photl
Рецептата е от конкурса Най-добрата рецепта с риба тон
* * *
Салата „Наслада за сетивата“
Салата с авокадо, моцарела и домати
Салата с риба тон, домати и маслини
Вкусна салата с пипер и домати