Меню

Бонбон„Сюрприз“

16 декември 2010 | 13:37 | Аз жената
Добави в любими
Бонбон„Сюрприз“

Приготвяне

Продукти:
1 бутер тесто
3 бр. пъдпъдъци
2 глави лук
черен пипер, сол, джинджифил на вкус
3-4 бр. дафинови листа
50 см червена панделка

Приготвяне:
Почистените пъдпъдъци се сваряват във вода с подправките, лука и дафиновия лист за около 20мин. Тестото се разгъва и върху него се подреждат пъдпъдъците, завива се и оформя като бонбон и в краищата се завързват с панделка. Пече се във фурна за около 15мин.
Сервира се с чаша бяло вино!

* * *

Участва в конкурса за парти рецепта.
Пъдпъдъци в патладжан

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай