Меню

Пилешко филе в гърне

07.01.2011г. / 10 54ч.
Аз жената
Пилешко филе в гърне

Пригответе си глинен съд с капак или тенджера от йенско стъкло, пилешко филе, глава лук, морковче, картофи, малко кашкавал и една майонеза.
Слагаме малко олио на дъното и редим месо, лук нарязан на шайби, морковче – също нарязано на шайби. Поръсваме с малко чубрица. Редим и нарязаните картофки. Повтаряме, докато запълним съда. Слагаме малко сол. Настъргваме кашкавал и запечатваме добре с майонезата. Печем около 40 минути във фурната. Гарантирам, че пак ще повторите!
Да ви е сладко!

* * *

Всички рецепти с пиле на едно място

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Veli ( преди 12 години )
ЗдравейРеших да пробвам рецептата и в момента се пече и дано ми се получи, но имам 2 въпроса:Как се режеш картофите?На колко градуса се пече?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
лилия ( преди 12 години )