Меню

Руло за 20 минути

24.01.2011г. / 10 28ч.
Аз жената
Руло за 20 минути

Продукти:
4-5 яйца
9 супени лъжици захар
9 супени лъжици брашно
1 бакпулвер (може да се замени със сода за хляб и лимонена киселина )
1 ванилия

Приготвяне:
Разбиваме на хомогенна маса всички изброени продукти. В голяма правоъгълна тава, покрита с намазана с масло хартия за печене, изсипваме тестото. Внимаваме да е разпределено равномерно по цялата тава. Печем в предварително загрята фурна. Готовият блат обръщаме върху кухненска кърпа, отстраняваме хартията и намазваме с мармалад. Навиваме. При поднасяне нарязваме на кръгчета, поливаме със сок от компот и гарнираме с плодовете.

* * *

Козуначено руло
Бисквитено руло с ром и стафиди
Руло от печена палачинка
Руло “Шоко-Коко”
Руло с мармалад и орехи
Бананово руло

Коментирай