
2 порции, подготовка на продуктите – 5 мин., печене – 25 мин.
Приготвяне:
Вземаме не много голяма тава за печене (правоъгълна 24 см) намазваме я с олиото, слагаме лука, крушите, розмарина и солта. Запичаме 5 мин в предварително загрята фурна на 150 градуса и увеличаваме на 180 градуса докато сместа получи карамелов цвят. След което поставяме фурната на 250 градуса, нареждаме медальоните и запичаме от двете страни 15 мин. Поставяме върху медальоните сиренето и запичаме около 5мин (ако фурната има грил, запичаме на грил).
* * *
Свинско със зеле
Свинско с лук
Свинско печено в бира
Свинско руло със сини сливи
Свински пържолки по ирландски
Снимка: thinkstock