Бързо суфле от риба
28.01.2011г. / 15 13ч.
Аз жената
Продукти:
800 г филе от бяла риба
20 г масло
1 лимон
4 домата
3 яйца
125 мл сметана
черен пипер на зърна
сол
ситно нарязан магданоз
Приготвяне:
Намажете тавичката с масло и подредете в нея филетата. Поръсете с лимонов сок. Нарежете на филийки обелените домати. Пъхнете ги между филетата. (По желание може да сложите и тънки лентички кашкавал ). Разбийте жълтъците, сметаната, черния пипер, солта и магданоза. Разбийте белтъците и внимателно ги прибавете с разбъркване към останалата смес. Залейте рибата. Печете около 20 минути в силно загрята до 220 градуса фурна.
Прочетете още: