Меню

Пилешка супа с охлюви

11 април 2011 | 13:11 | Аз жената
Добави в любими
Продукти за 6 порции:
1 пиле
2 лука
100 г ориз
100 г булгур
30 бр. охлюви
връзка прясна коприва
сол и черен пипер на вкус
За застройката:
2 жълтъка
100 мл оцет

Продукти
Приготвяне

Приготвяне:

Пилето се сварява и обезкостява и нарязва на малки парченца.
В бульона от пилето се сваряват охлювите, добавят се нарязаните лук и коприва.
Пилешкото месо, оризът и булгурът също се добавят.
Овкусява се със сол и черен пипер.
Сваля се от огъня и се застройва с разбитите жълтъци и оцета.

Прочетете още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай