Меню

Моята любима пролетна супа

12 април 2011 | 14:15 | Аз жената
5 от 1 гласа
Добави в любими
връзка зелен лук 
връзка зелен чесън 
връзка магданоз 
връзка копър 
ако има малко лапад или лобода 
ако има няколко зелени джанки 
вода, щипка сол, лъжица олио или зехтин

Продукти
Приготвяне

Приготвяне

Всичко се слага наведнъж. Залива се със студена вода и се вари.
Питателна и диетична е.
По желание може да се подправи с малко кисело мляко или с едно яйце и малко кисело мляко. Лично аз предпочитам супата да е без подправяне.
Консумирам я с препечена филийка типов хляб.
Да ви е сладко!

Снимка: freeimages

Прочетете още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай