Меню

Домашни лимонови бисквити

17 октомври 2011 | 13:23 | Аз жената
Добави в любими
Продукти: 
200 г масло 
200 г пудра захар 
1 яйце 
1/2 пакетче бакпулвер 
300 г брашно 
1 лимон

Продукти
Приготвяне

Приготвяне

Размекнатото на стайна температура масло и захарта се разбиват с миксер до хомогенна смес, добавя се яйцето и настърганата кора от лимона. Към брашното се добавя бакпулвера, а след това и маслената смес до получаване на меко тесто, което не лепне по ръцете. Сладките могат да се оформят на ръка или с шприц. Пекат се в предварително загрята на 220 градуса фурна около 6-7 мин.

Прочетете още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай