Меню

Домашни бисквити с бял крем

11 март 2012 | 16:11 | Аз жената
Добави в любими
За бисквитите:
120 г брашно
50 г захар
100 г масло
50 г пшенично нишесте
сол

За крема:
2 с. л. крема сирене
1 с. л. мед

Продукти
Приготвяне

 

Приготвяне:
Мекото масло и захарта се разбиват в миксер. Добавят се нишестето, щипка сол и брашното. На ръка се омесва меко тесто, слага се в найлонова торбичка във фризера за двайсетина минути. После на ръка оформяте кръгли плоски бисквити (може да се разточи и да се изрежат бисквити с различни формички, важното е да има четен брой еднакви). Сложете ги в тава, покрита с хартия за печене и после в предварително загрята на 180 градуса фурна. Пекат се докато зарозовеят.
От крема сиренето и меда се разбива с вилица хомогенна смес и бисквитите се слепват с нея след като изстинат. Слагат се в хладилник да стегне кремът за половин-един час и се поднасят.

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Сияна ( преди 10 години )
Всъщност това на снимката е ужасно рядък крем и въобще не прилича да е направен от крема сирене и мед.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
Сияна ( преди 10 години )