![1 пакет кори за лазаня
400-500 г кайма
около 300 г домати от консерва
350-400 г кашкавал
олио
черен пипер](/media/files/resized/article/654x358/7ed/b8a281fbe1d6e173113ed626bcb577ed-b4119f2e0907f056f9840971ceda70ba.jpg)
90 мин.
-
Порции: 8
Запържете леко каймата в няколко лъжици мазнина, след което добавете подправки по избор. Редете в дълбока тава последователно: кори, кайма, настърган кашкавал или сирене, отново кори и накрая част от нарязаните на дребно домати Повтаряйте, докато свършат продуктите. Увийте тавата с фолио и изпечете лазанята за около 40- 45 минути в не много силна фурна.
Рецептата е от конкурса „Какво сготвих днес“
Опитайте още: