Продукти:
10 пиперки – печени и обелени
3 – 4 картофа
250 гр сирене
чубрица
царевица от пакет
гъби, сварени и нарязани на ситно
Приготвяне:
На дъното на тавичка се слагат картофите на кръгчета. Заливат се с малко олио. Отгоре се нарежда малко сирене и се поръсва с чубрицата. Върху тях се слагат пиперките, цели по дължина, така че да покрият картофите. Нареждат се последователно царевицата и гъбите и отгоре може да се подредят отново картофи. Налива се малко вода, за да не останат сурови. Тя зависи от продуктите, с които разполагате, и тавата. Посолявате, ако сиренето не е достатъчно солено, че да овкуси ястието. След като се опече на средно загрята фурна, се сервира със салата, подходяща за сезона.
Да ви е сладко!