Меню

Шункови рулца

13.01.2006г. / 15 50ч.
Аз жената
Шункови рулца

Продукти:
500 г кайма
1 лук
1 буркан гъби
200 г шунка
200 г кашкавал
черен пипер, сол

Начин на приготвяне:
На дребно нарязаният лук, каймата и гъбите, заедно с подправките се запържват в тиган за около 10 мин. Вземат се по едно парче от тънко нарязаните шунка и кашкавал. Слагат се едно върху друго и се слага по една лъжица от сместа. Завиват се на рулца и се пекат в умерена фурна за около 20 мин. Добър апетит!

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
titi ( преди 10 години )
1 rate up comment 0 rate down comment
anina ( преди 11 години )
според мен би трябвало кашкавала да е от вътрешната страна.изглеждат ми вкусни и бързи за приготвяне.ще ги пробвам
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Ваня ( преди 11 години )
а като се завият кое остава отгоре- шунката или кашкавалът?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Ваня ( преди 11 години )
а като се завият кое остава отгоре- шунката или кашкавалът?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Hristina ( преди 11 години )