Меню

Салата „Ропотамо“ в тенджера под налягане

9 юли 2013 | 10:00 | Аз жената
5 от 1 гласа
Добави в любими
2 бр скумрия, около 1 кг
1 ч.ч. нарязана на кубчета печена, червена чушка
1 ч.ч. нарязани на кубчета моркови
1 ч.ч. грах от буркан или консерва
1 ч.ч. сварен боб, салатен
1 ч.ч. нарязани на кубчета кисели краставички
1 ч.ч. доматено пюре
1 кафена чаша олио
1 кафена чаша оцет
2 бр дафинов лист
3 зърна бахар
сол и черен пипер на вкус

Продукти
Приготвяне

Рибата се нарязва на колелца и в купа се разбърква с останалите продукти. Разбърканите съставки и рибата се изсипват в тенджера под налягане и се вари 20 мин.

Автор на рецептата е Зоя Стефанова.

Опитайте още:

Снимка: Sxc.hu

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай