Меню

Таратор с маруля

16 юли 2013 | 10:00 | Аз жената
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 крехка маруля
3 кофички кисело мляко
сол
1 щипка прясно смлян бял пипер
3-4 скилидки чесън
смлени орехи по желание
магданоз за декорация
1 ч.ч. студена вода
3 с.л. олио

Продукти
Приготвяне

Марулята се измива добре и се нарязва на ситно. По желание се добавят смлени орехи и се декорира с магданоз. Разрежда се с 1 ч. ч. студена вода. Прибавят се счуканите скилидки чесън и олиото и сместа се разбърква. Ако спазвате строг пост и не искате да употребявате олио – може и без него.

Автор на рецептата е Виолета Шейтанова (merudia.bg).

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай