Меню

Пиле по френски

12 юли 2013 | 10:00 | Аз жената
3 от 2 гласа
Добави в любими
половин пакетче краве масло
4 с.л. олио
една сметана - 200 г
4 малки топени сиренца
300 г пилешко бяло месо
5 гъби нарязани на филийки

Продукти
Приготвяне

Пилешкото месо се нарязва на дребни късчета, както и гъбите. Първо се пържи пилешкото месо. Когато се изпържи до зачервяване, се слагат и гъбите. Когато омекнат, се слага сметаната и топеното сирене. Бърка се, докато не стане като гъст сос, слага се сол на вкус и се сервира топло.

Автор на рецептата е Ели Костадинова.

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай