![3-4 малки тиквички
2 картофа
5 яйца
1 глава лук
100 г сирене
по 1 ч. л. червен, черен пипер и кимион
копър и магданоз
30 г масло
150 г кашкавал за настъргване](/media/files/resized/article/654x358/7e7/afe69524ade49f6b4dda43f153ec67e7-7afc1a9f1f30b50fc87d2657bead155c.jpg)
Сваряваме тиквичките и картофите, изцеждаме по-голямата част от водата и ги намачкваме или нарязваме на ситно. В огнеупорна тенджера слагаме останалите продукти, разбъркваме ги хубаво, прибавяме тиквичките и ги печем до зачервяване. Настъргваме кашкавала отгоре и дозапичаме.
Автор на рецептата е Калина Аврамова
Опитайте още: