Меню

Свински гулаш

5 октомври 2013 | 12:00 | Михаела Лазарова
5 от 3 гласа
Добави в любими
500 г свинско месо за готвене
500 мл свински или телешки бульон
100 г доматено пюре
2 големи глави лук
6 скилидки стрит чесън
червен пипер
черен пипер
кимион (1 щипка)
сол на вкус

Продукти
Приготвяне

Нарежете месото на малки парчета. В тенджера сложете олиото и нарязания лук да се задуши, добавете и лимоновия сок. След това сложете месото. След като месото е почти готово, добавете към него бульона, разтвореното във вода доматено пюре, червен пипер, черен пипер, кимион и чесън (добавете и сол, ако е необходимо).

След като гулашът е готов, сварете паста или задушете зеленчуци (моркови, броколи), които да сервирате като гарнитура на ястието.

Снимка: Sxc.hu

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай