Меню

Начос за тийнейджъри

18 ноември 2013 | 12:00 | Аз жената
Добави в любими
начос - 1 пакет
кайма - 500 г
кромид лук - половин глава
черен пипер
доматено пюре - няколко лъжици
по желание /кисели краставички, маслини/
за поръсване /кашкавал, магданоз, босилек/

Продукти
Приготвяне

Това ястие определено ще хареса не само на тийнейджърите, но и на всички, които обичат да похапват хрупкави неща. Отново рецептата спада към полуфабрикатите и не е за препоръчване да е основна храна. От време на време за разнообразие – когато имате неочаквани гости, изпонатресли се да гледат мач, например.

Трябва ви един голям плик (царевичен чипс). Този вид чипс е по-твърд от другия, това е важно да се уточни.

Другото, което трябва да направите набързо е каймата. Тя се прави по познатия начин. Нарязва се половин или цяла глава кромид лук, запържва се, добавя се каймата, подправена с черен пипер. Може да добавите малко доматено пюре, кисели краставички или обезкостилкостени маслини.

В голяма купа слагате начоса, отгоре изсипвате каймата, поръсвате с кашкавал и магданоз и сте готови с трапезата.

Автор: Вергиния Генова

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай