
Това ястие определено ще хареса не само на тийнейджърите, но и на всички, които обичат да похапват хрупкави неща. Отново рецептата спада към полуфабрикатите и не е за препоръчване да е основна храна. От време на време за разнообразие – когато имате неочаквани гости, изпонатресли се да гледат мач, например.
Трябва ви един голям плик (царевичен чипс). Този вид чипс е по-твърд от другия, това е важно да се уточни.
Другото, което трябва да направите набързо е каймата. Тя се прави по познатия начин. Нарязва се половин или цяла глава кромид лук, запържва се, добавя се каймата, подправена с черен пипер. Може да добавите малко доматено пюре, кисели краставички или обезкостилкостени маслини.
В голяма купа слагате начоса, отгоре изсипвате каймата, поръсвате с кашкавал и магданоз и сте готови с трапезата.
Автор: Вергиния Генова
Опитайте още: