Меню

Бадемови сладки с мармалад

14 декември 2013 | 13:20 | Михаела Лазарова
Добави в любими
150 г брашно
150 г масло
90 г пудра захар
70 г бадеми счукани или смлени
30 мл ром или коняк
мармалад пожелание

Продукти
Приготвяне

Разбийте до побеляване маслото и захарта. Прибавете бадемите, брашното и рома. Замесва се тесто, което трябва да престои за няколко минути в хладилника. След това се разточва и с помощта на формички се изрязва. Бисквитите се пекат в тавичка намазана с масло. Фурната трябва да е предварително загрята на 180 градуса. След като изстинат се слепват две по две с мармалад и се поръсват с ванилена пудра захар.

Вижте още:

Снимка: Sxc.hu

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай