Меню

Равиоли със сметана и пармезан

26 февруари 2014 | 11:31 | Аз жената
Добави в любими
250 г равиоли пресни
150 мл готварска сметана 
50 г пармезан настърган
сол на вкус
няколко стръка магданоз

Продукти
Приготвяне

Равиолите се сваряват в подсолена вода според указанията на опаковката до степен ал денте (крехко, но твърдо). През това време сметаната се загрява добре и се оставя да поври, за да се сгъсти съвсем малко. Прибавя се половината пармезан и се разбърква. Към соса се прибавят отцедените равиоли и ситно нарязаният магданоз. Равиолите се поднасят топли, поръсени с останалия пармезан.

Автор: Виолета Шейтанова, www.merudia.bg

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
pepi ( преди 10 години )