Меню

Бърз десерт с козунак

25 април 2014 | 17:00 | Михаела Лазарова
Добави в любими
Няколко парчета козунак, който може да е обикновен или с добавки в него
масло
захар на кристали
домакинска хартия за печене

Продукти
Приготвяне

Трябва ви козунак, който може и да не е съвсем пресен. Нарежете го на филийки и намажете всяка от тях хубаво с масло. След това поръсете със захар на кристали.

Сложете ги в тавичка, в която сте поставили хартия за печене. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса, докато козунакът се покрие със златиста коричка.

снимка: личен архив

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
titi ( преди 10 години )
1 rate up comment 1 rate down comment
Йорданка ( преди 10 години )
чудесна рецепта! благодаря за идеята! става бързо и наистина е вкусно :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар