Меню

Ягоди облечени в шоколад

6 май 2014 | 13:21 | Михаела Лазарова
3 от 2 гласа
Добави в любими
1 малка опаковка кондензирано мляко
около 200 г сухо мляко или 200 г бял шоколад
200 г млечен, черен шоколад
10-15 ягоди

Продукти
Приготвяне

В купа смесете кондензираното и сухото мляко и бъркайте до получаването на гъста и гладка смес. Потопете в нея всяка една ягода и ги поставете в хладилник да стегнат докато разтапяте шоколада в микровълновата.

След това потопете отново ягодите и оставете за няколко минути да стегнат. Тази идея може да пробвате и с два вида шоколад, бял и млечен.

Най-напред разтопете белия и потопете ягодите в него. След като стегнат в хладилника облейте плодовете с кафявия шоколад.

снимка и идея: goodshomedesign

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 10 години )