Необходими продукти:
земелки /според броя на гостите/,
колбас,
стерилизиран грах,
гъби,
лук,
царевица,
чисто масло
кашкавал.
Отрязват се капачета на земелките и се издълбават, отвътре се намазват с масло и се пълнят със ситно нарязания лук, колбаса, гъбите, граха, и царевицата. Поръсва се с подправки по избор / препоръчвам: черен пипер, риган, шарена сол/, покриват се с парченце кашкавал като капаче и се запичат до порозовяване. Поднасят се с украса от пресни зеленчуци. Много бързо, евтино и ефектно, нали!? Забележка: колбасът може да се замени с ролца от раци, пиле или с каквото друго разполагате в момента. Желая успех на всички, които решат да го опитат!!!
Тази рецепта участва в конкурса "Модерна домакиня".