Меню

Сос тартар

16 май 2014 | 13:41 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 опаковка майонеза
1-2 супени лъжици горчица
6 маслини
2-3 стръка магданоз
2 стръка пресен лук
2 кисели краставички
1-2 твърдо сварени яйца
сол, черен пипер

Продукти
Приготвяне

Сложете в купа майонезата и горчицата. За да бъде сосът фин, трябва да нарежете много на ситно маслините, магданоза, лука, киселите краставички и яйцата. Смесете ги с останалите продукти и овкусете с черен пипер и сол. Сос тартар е подходящ за всякакви меса, а някои обичат да овкусяват с него и салатите си.

Снимка: thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай