Меню

Телешки език на фурна

23 май 2014 | 11:31 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 телешки  език
1 кубче зеленчуков бульон
масло с билки
150 г настърган кашкавал

Продукти
Приготвяне

Изчистете и измийте добре телешкия език и го сварете във вода или с кубче зеленчуков бульон. След като се свари, трябва да го обелите и да го нарежете на филийки. Намажете всяко парче с масло с билки (рецептата вижте тук) и сложете по малко настърган кашкавал.

Запечете за няколко минути в добре загрята фурна.

Снимка: thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 10 години )
abe mnogo vkusno stava, kak ne obi4a6. sigurno ne moje6 da go zgotvi6 i zatva
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 10 години )