Меню

Кебап от пилешки сърца

20 май 2014 | 12:30 | Михаела Лазарова
Добави в любими
1 кг пилешки сърца
750 мл доматен сос за спагети (сосът трябва да е само от домати)
2-3 дафинови листа
сол, черен пипер
червен пипер
2 големи глави лук
2 моркова
половин глава целина
6 скилидки чесън

Продукти
Приготвяне

Сърцата се измиват добре и се нарязват на половини. В мазнина задушете лука, целината и морковите и след това добавете сърцата. Като променят леко цвета си може да им добавите доматения сос.

Сложете дафиновия лист, червения пипер, чесъна, сол и черен пипер. Оставете да къкри до готовност на сърцата. Ако е необходимо добавете супена лъжица брашно. Ястието се сервира с гарнитура от сварен ориз или картофено пюре.

Снимка: thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 10 години )