Меню

Лятна салата с диня

15 юли 2014 | 11:28 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
няколко парчета диня без семките
300 г рукола
50 г пармезан
За дресинга:
зехтин
лимонов сок
сол, черен пипер

Продукти
Приготвяне

Сложете в чинията руколата и динята нарязана на малки кубчета. Отделно направете дресинга и го изсипете в салатата. С помощта на белачка за картофи остържете няколко фини парченца пармезан. По желание добавете и лук към салатата.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
Gaaaadost. Prestapnici! Izgawrihte se s hubawiq plod!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 3 rate down comment
Анонимен ( преди 10 години )