Меню

Фетучини със сметана и пармезан

11 юли 2014 | 16:10 | Михаела Лазарова
Добави в любими
1 опаковка фетучини
400 мл течна сметана за готвене
100 г масло
2 скилидки чесън
черен пипер
150 г пармезан
няколко стръка магданоз

Продукти
Приготвяне

Сложете фетучините да се варят според указанията на опаковката. В тиган разтопете маслото и добавете сметаната, чесъна, настъргания пармезан. Бъркайте добре, за да се сгъсти сосът и пармезанът да се разтопи.

След като фетучините са сварени, изцедете ги от водата и ги добавете към соса, заедно с малко черен пипер и ситно нарязан магданоз. Гответе 2-3 минути и сервирайте.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай