Меню

Рибни шишчета с марината

18 август 2014 | 11:45 | Михаела Лазарова
Добави в любими
500 г филе от бяла риба или сьомга
20 чери доматки
1 глава стар лук
3 червени чушки
няколко скариди по желание
За маринатата:
50 мл зехтин
50 мл оцет балсамико или лимонов сок
2 стрити скилидки чесън
черен пипер
сол
няколко свежи листа босилек, нарязани на ситно

Продукти
Приготвяне

Оформете рибни шишчета, като нарежете филето на кубчета. Поставете на шиша едно парче риба. След това чери доматче, чушка или лук и отново риба. Така редувайте рибата и зеленчуците. По желание добавете и няколко изчистени скариди. Намажете ги с марината и оставете за 20 минути, а след това ги изпечете на грил тиган или скара. Сервирайте със свежа салата или пресни печени картофки.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай