Меню

Супа с месо, картофи и прясно зеле

22 септември 2014 | 12:16 | Михаела Лазарова
Добави в любими
400 г говеждо, свинско или пилешко месо
1-2 глави лук
2 моркова
6 средно големи картофа
половин голяма или една малка зелка 
1 супена лъжица доматено пюре или 2 нарязани на ситно домата
5 скилидки чесън
сол, черен пипер
няколко стръка магданоз

Продукти
Приготвяне

Нарежете месото на малки парченца и го сложете да се вари. Докато месото се готви, нарежете на дребно зелето и го задушете в малко мазнина заедно с лука и морковите. Когато месото поомекне, добавете задушеното зеле и нарязаните на кубчета картофи.

Когато картофите са почти готови, добавете доматеното пюре, чесъна, магданоза, сол, черен пипер и гответе още 5-10 минути.

Снимка: Photl.com

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 10 години )
use6tam namecite pak za sabirane s 4ovek koito me e progonil Kato za osnova se polzva iznudvane 4rez deteto mi
отговор Сигнализирай за неуместен коментар