Меню

Печена сьомга Дижон

28 октомври 2014 | 11:49 | Илияна Николова
5 от 5 гласа
Добави в любими
4 големи парчета филе сьомга
3 супени лъжици дижонска горчица 
сол на вкус
черен пипер на вкус
¼ чаша галета
2 супени лъжици подправка средиземноморски микс
¼ чаша масло, разтопено

Продукти
Приготвяне

Загрейте фурната на 200 градуса. Галетата смесете добре със средиземноморската подправка.

Поставете сьомгата върху алуминиево фолио, всяко филе в отделно парче фолио. Всяко филе намажете с тънък слой горчица, подправете със сол и пипер. Поръсете обилно рибата с галетата и средиземноморската подправка.

Накрая полейте с разтопеното масло и увийте добре фолиото, за да се запечати месото.

Печете в предварително загрята фурна за около 15 минути или до готовност.

Време за приготвяне: 30 минути

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 10 години )
hm, haide da ne kazvam kakvi sa pati6tata za postigane 4e sa .........
отговор Сигнализирай за неуместен коментар