Меню

Меден сос за барбекю

12 ноември 2014 | 16:09 | Илияна Николова
Добави в любими
1 чаша мед
¼ чаша меласа
3 супени лъжици кетчуп
1/8 чаена лъжичка канела на прах
½ чаена лъжичка червен пипер
1/8 чаена лъжичка смлян джинджифил
1 супена лъжица сол
1/8 чаена лъжичка смлян черен пипер
1/8 чаена лъжичка сушен риган
¼ чаена лъжичка млян чесън
¼ чаша готов сос за барбекю
2 супени лъжици сос Уорчестър
1 супена лъжица дижонска горчица
1 и ½ чаши кафява захар
15 мин., 4

Продукти
Приготвяне

В средно голяма купа разбъркайте всички съставки много добре.

Използвайте телена бъркалка вместо лъжица. С нея ще ви е по-лесно да постигнете равномерно разбъркване.

Покрийте соса и оставете в хладилник под похлупак за 2 часа преди да го използвате за вашето месо на скара.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
=/= ( преди 10 години )
hm , kakvo li 6te sledva ? obiknoveno sled takiva medeni , posle stava tejko , ot opit ve4e .....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар