Меню

Аперитив с бекон и фурми

26 ноември 2014 | 16:37 | Илияна Николова
Добави в любими
20 бр сушени фурми
500 г тънко нарязан пушен бекон
200 г бадеми
30 мин.

  • Порции: 20

Продукти
Приготвяне

Разделете фурмите, така че да можете да напълните всяка фурма с един бадем. Увийте всяка от напълнените с бадемите фурми с лист бекон. Използвайте клечки за зъби, за да закрепите бекона да не се развие.

В сгорещен тиган запържете леко всяка хапка, докато беконът покафенее леко. Сервирайте полуизстинало.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 10 години )